Wordt nu onze nieuwe partner

De inhoudelijke doorontwikkeling
Technische doorontwikkeling
Het aanbod van het loyalty programma

Doe mee met de Ping Ping beweging en wordt partner! We zijn op zoek naar organisaties, bedrijven met een maatschappelijke insteek en andere Gemeenten die willen helpen bij het voorkomen van schulden bij jongeren. Als partner kunt u op verschillende manieren investeren in de app door mee te werken aan de inhoudelijke-en/of de technische ontwikkeling van de app en het aanbod van het loyaltyprogramma.

Spelregels loyalty programma
  • City Pings verdien je door gebruik te maken van ping Ping en je persoonlijke route af te leggen.
  • City Pings zijn verdeeld over de verschillende stappen die je kunt doorlopen.
  • City Pings die je hebt verdiend door je route af te ronden wissel je in voor een beloning.
/_nuxt/img/rewards.e5ac98a.jpg
frame
Over Ping Ping

Ping Ping is een initiatief van het Innovatie Lab Sociaal in samenwerking met de programma’s Jeugd Overgang naar Volwassenheid (16-27) en Armoede van de Gemeente Amsterdam. En tot stand gekomen in co-creatie met jongeren, professionals, Fleks en een groot aantal andere partijen.

Het doel is om jongvolwassenen een tool in handen te geven die hun in staat stelt zelf de regie te nemen over de regelzaken die komen kijken bij life events, zoals 18 worden, studeren, werken en op jezelf gaan wonen. Samen werken we aan een schuldenvrije toekomst voor jongvolwassenen.

Onze Partners

Wil jij onze nieuwe partner worden?

Wij zijn op zoek naar bedrijven, organisaties en andere gemeenten die samen met ons Ping Ping verder willen brengen. Dit kan door mee te werken aan het loyaltyprogramma door het aanbieden van een beloning. Ook zoeken we nieuwe investeerder die mogelijk ook mede-eigenaar willen worden van de app of onderdeel willen vormen van de PingPing –Alliantie. Help mee in de strijd voor een schuldenvrije toekomst en neem contact op via het contactformulier.

“Je stapt in een andere wereld als je 18 wordt, daar mag je best een beetje hulp bij krijgen”
- Aicha, mbo studente